Kuhmo Lammasperä Repojärvenpalsta

Tarjouskauppa

Kuhmo Lammasperä Repojärvenpalsta
Kuhmo Lammasperä Repojärvenpalsta
1 / 1

Tarjouskaupalla myydään suuri metsäkokonaisuus Kuhmon Lammasperältä!

Kuhmon Lammasperän Repojärvenpalsta on n. 512,6 ha suuruinen määräala. Kohde rajoittuu pohjoislaidaltaan Lammasjärven yleiseen tiehen ja palstan sisälle on kulkumahdollisuus monesta suunnalta. Kohteella on peräti 20 kpl ranta-asemakaavan mukaisia rantatontteja. Tonteille ei ole valmiiksi rakennettua tieyhteyttä. Repojärvenpalsta on erinomainen kohde suuren mittakaavan metsätalouden harjoittamiseen.

Määräala saa rantatonttien pinta-alojen suhteessa osuuden kantakiinteistön perusosuudesta yhteiseen vesialueeseen 290-407-876-5 Lammasperän lohkok. järvivedet. Myyjä pidättää muut kiinteistölle kuuluvat osuudet yhteisiin alueisiin.

Kohteen pinta-alasta n. 85 % eli n. 435 ha on tehokkaan puuntuotannon metsämaata. Valtaosa metsämaasta on kasvupaikaltaan erityisesti männyn kasvatukselle sopivaa kuivahkoa kangasta. Metsämaan kokonaispuuston määrän on arvioitu olevan n. 31 730 m³. Kehitysluokiltaan kohde on painottunut kovaa vauhtia kasvaviin varttuneisiin taimikoihin, joita on määräalan pinta-alasta n. 200 ha.

Kohteella on metsälain nojalla suojeltuja luontokohteita yhteensä n. 7,7 ha alueella. Määräalan Repojärveen ja Luomajärviin rajoittuvilla rantavyöhykkeillä on voimassa keväällä 2017 voimaan tullut Lammasjärven ranta-asemakaava. Siinä vesistöjen ranta-alueet on varattu rantarakentamisen lisäksi M-2 merkinnällä maa- ja metsätalousalueeksi. Merkinnällä ei ole rajoitettu metsänkäsittelyä näillä alueilla. Alueella on useita tervahautoja, jotka kuitenkin tulee erikseen huomioida alueen käsittelyssä.

Repojärvenpalsta on todellisen metsäsijoittajan kohde, jossa yhdistyvät monet metsän ansaitsemismuodot muun muassa puuntuotannon ja kiinteistönjalostuksen muodossa. Tutustu tarjouskauppamenettelyyn oheisesta liitteestä, ota yhteys kohdetta myyvään kiinteistönvälittäjään ja jätä tarjouksesi 20.9.2017 klo 16 mennessä!
  • yhtenäinen määräala
  • kattava metsätieverkko
  • mäntyvaltainen puusto

Kiinteistön nimi Kiinteistö- tunnus Tila / määräala Kokonais- pinta-ala Maapinta- ala, ha Vesipinta- ala
LisätiedotLammasperäLammasperä290-407-0064-0032Määräala512.6 ha512.6 ha0 ha

Kuhmo Lammasperä Repojärvenpalsta

Kiinteistön nimiLammasperä
Kiinteistötunnus290-407-0064-0032
Tila/määräalaMääräala
Kokonaispinta-ala512.6
Maapinta-ala512.6
Vesipinta-ala0

Sijainti

Käy tutustumassa kohteeseen!

Lähiseudun palvelut

Paikka Etäisyys Palvelut
Kuhmo19 kmperuspalvelut

Kohteen esittely & myynti

Kainuun Metsävälitys LKV
Kehräämöntie 7, 2. krs
87400 KAJAANI
Heikkilä Yrjö
puh. 0400 421 543
email

 


Ota yhteys myyjään

LÄHETÄTutustu myös näihin kohteisiin

www.bonvesta.fi
Suomen parhaat rantatontit ja metsätilat. UPM Bonvesta.