Etusivu / UPM Bonvestan Joulukalenteri 2017

-Kohdehaku
  • - 000 €
  • -

UPM Bonvestan Joulukalenteri 2017

UPM Bonvestan Joulukalenteri 2017 on käynnissä!


Taas on tullut aika hieroa aivonystyröitä ja löytää päivän kuva oikean kohteen alta julkaisemamme arvoituksen avulla. Jokaiselle päivälle (1.12.-24.12.) tullaan julkaisemaan oma arvoitus, joka sisältää vihjeen UPM Bonvestan myynnissä olevalle rantatonttikohteelle ja päivän kalenterikuvan luo. Arvoituksien vihjeet voivat liittyä 100-vuotiaan Suomemme maantieteeseen, paikan erityispiirteisiin, kulttuuriin tai luontoon. Oikein vastanneiden kesken arvomme päivittäin yhden palkinnon.

Hyviä ja palkitsevia hetkiä UPM Bonvestan joulukalenterin 2017 kera!


_____________________________________________________________________

11. LUUKKU

Tämän kohteen rantatontilta löydät erittäin pitkästi omaa rantaviivaa. Tämän kaupungin pääelinkeino on mansikanviljely, mikä näkyy myös kaupungin vaakunassa. Suomen kansalliskalan löydät kohteen nimestä.

Missä kaupungissa sijaitsee tämä paikka ja mikä on kohteen nimi? Mikä on tämä kovin tuttu marja, jota päivän kuvassa jätskin päälle kaadetaan?

Voit voittaa UPM Bonvestan Muistoja-vieraskirjan!

_____________________________________________________________________ 


Osallistu arvontaan

Osallistujan tiedot.

 

Joulukalenterin säännöt ja rekisteriseloste >>

_____________________________________________________________________

10. LUUKKU

Tämän rantakohteen vierestä alkavat laajat valtion pienriistalupa-alueen metsästysalueet ja noin kilometrin päässä kohteelta kulkee moottorikelkkareitti Iso-Syötteelle. Kyseisen kohteen järvi laskee Luiminkajokea pitkin Siuruanjokeen ja siitä edelleen Iijokeen. Tämä kunta on Suomessa ainoa paikka, missä voit nähdä jääkarhun.

Missä kunnassa on tämä paikka ja mikä on kohteen nimi? Mikä marjoja notkuva puu löytyy päivän kuvan oikeasta alakulmasta?

Voit voittaa Jokipiin Pellava kylpypyyhkeen (75x150cm)!

Oikea vastaus: Raunua Luiminkajärvi ja oikea vastaus oli Pihlaja.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Maj-Lis Langhedin. Onnea Maj-Lis!

_____________________________________________________________________

9. LUUKKU

Tämä ilta-aurinkoon avautuva rantatontti sijaitsee rauhallisella paikalla Suomen suurimman reittivesistön rannalla. Kohteen nimestä löydät metsäkanalinnun, joka viheltää voimakkaasti ilmoittaessaan reviiristään. Saunalahden, Saunaniemen sekä Saunasaaren löydät kohteen kartalta. Tämän kohteen sijaintikaupunki on kuuluisa myös Olavinlinnastaan.

Missä kaupungissa on tämä paikka ja mikä on kohteen nimi? Tätä herkkua tulee syötyä varsinkin kesäaikaan - mikä ruoka on kyseessä luukun 9. kuvassa?

Voit voittaa Fiskarsin kalastussetin!

Oikea vastaus: Savonlinna Savonranta Pyyvesi Honkahaju ja päivän kuvasta löytyvä herkku oli makkara / grillimakkara / nuotiomakkara.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Juha Niemosen. Onnea Juha!

_____________________________________________________________________

8. LUUKKU

Tämän kunnan alueelta löydät Saimaan vesiliikenteen solmukohdan ja paikkaa kutsutaankin syystä ’Saimaan Gibralttariksi’. Tältä rantakohteelta löydät myös venelaiturin useammalle veneelle, saunamökin, puuliiterin ja grillikatoksen. Kissaeläimen lajin nimen löydät kunnan nimestä.

Missä kunnassa on tämä paikka ja mikä on kohteen nimi? Entä mikä eläin jolkottelee päivän kuvassa?

Voit voittaa kirjan Puukansan tarina (kirjoittanut Veikko Huovinen)!

Oikea vastaus: Puumala Saimaa Parkonlahti 1 ja päivän kuvassa jolkotteli kissa.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Irma Kuljuntaustan. Onnea Irma!

_____________________________________________________________________

7. LUUKKU

Tämä kohde sijaitsee satamakaupungissa, jota ympäröi sisämaan suurimpiin kuuluva saaristo. Tämän kaupungin torilta löydät perinneruokaa, joka sisältää ruistaikinakuoren sisään leivottua kalaa sekä sian kylkeä. Kohteelta löydät yli 1 hehtaarin kokoisen rantatontin ja rakennusoikeutta n. 300 m2. Noin 6 km:n päässä tältä kohteelta sijaitsee kylä, jonka nimestä löydät linnun, joka on Pohjois-Pohjanmaan maakuntalintu.

Missä kaupungissa on tämä paikka ja mikä on kohteen nimi? Tämä päivän kuvassa näkyvä linnunkarkotin on oikeasti lasten lelu, mutta mikä metsistämme tuttu eläin on kyseessä?

Voit voittaa Suunto-kompassin, Bonvesta-tuubihuivin ja juomapullon!

Oikea vastaus: Kuopio, Hirvonjärvi ja päivän kuvasta löytyi käärme / Kyy.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Hannamari Löf-Pentinpuro. Onnea Hannamari!

_____________________________________________________________________ 

6. LUUKKU

Tämän kunnan alueella käytiin 4.-8.1.1940 yksi Suomen talvisodan suurtaisteluista. Tältä kohteelta löydät hiekkarantoja ja jopa yli 1 hehtaarin suuruisen rantatontin.Tämä loistavista kalavesistään kuuluista järvi on pinta-alaltaan Suomen 23. suurin järvi. Kohteen nimestä löydät salmen, järven sekä kaksi lahtea.

Missä kunnassa tämä hiekkarannoistaan ja kalavesistään kuuluisa järvi on ja mikä on kohteen nimi? Minkä värinen on päivän kuvassa näkyvä kiuas?

Voit voittaa Magisso-setin (juustohöylä, kakkuotin ja piirakkaotin)!

Oikea vastaus: Suomussalmi, Kiantajärvi, Kylälahti ja Mikkoslahti ja oikea vastaus on Musta.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Jenni Puronahon. Onnea Jenni!

_____________________________________________________________________

5. LUUKKU

Kohde sijaitsee kaupungissa, josta löydät Tähtiniemen sillan. Tältä kohteelta pääset veneellä Ruotsalaisen kautta aina Päijänteelle saakka. Tämän kaupungin rantapuistossa järjestetään kesäisin ’Jyrää’-tapahtuma.

Missä kaupungissa tämä hyvien yhteyksien äärellä sijaitseva rantatonttikohde sijaitsee ja mikä on kohteen nimi? Entä mitä kuvassa pelataan?

Voit voittaa Jokipiin Pellava laudeliinat!

Oikea vastaus: Heinola Konnivesi 2 ja päivän kuvassa pelattiin lautapeliä / Kimbleä.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Terttu Järvisen. Onnea Terttu!

_____________________________________________________________________

4. LUUKKU

Tämä kohde sijaitsee kunnassa, jossa Hiisijärven hiekkarannat paljastuivat vuonna 1761.  Kohteen järven nimestä löydät aineen, jota on vuosisadat käytetty veneiden, laivojen ja rakennusten suojaamiseen vettymistä ja pilaantumista vastaan. Tämän kohteen ostajalla on mahdollisuus liittyä paikallisen Paavonahon Erän metsästysseuraan ja Saukkovaaran rinteisiin on matkaa vain 30 kilometriä.

Missä kunnassa tämä metsästysmaiden äärellä sijaitseva rantatonttikohde sijaitsee ja mikä on kohteen nimi? Mikä kesäpöydän herkku löytyy kuvasta?


Voit voittaa Savusaunakirjan!

Oikea vastaus: Ristijärvi Tervajärvi ja kohteen kuvagallerian kesäpöydän herkku on peruna / uudet perunat / varhaisperuna.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Ossi Utin. Onnea Ossi!

_____________________________________________________________________


3. LUUKKU

Tämä kohde sijaitsee kunnassa, joka kutsuu itseään Suomen Hakkapeliittapitäjäksi. Tällä kohteella etelään avautuva rantatontti sijaitsee luonnonkauniin järven rannalla. Kyseisen järven läpi kulkeva Kynnysharju on osa retkeilijöiden suosimaa 250 kilometrin pituista Ilves -reittiä.

Missä kunnassa tämä retkeilyreittien äärellä sijaitseva rantatonttikohde sijaitsee ja mikä on kohteen nimi? Entä montako kivihammasta luukun 3. kuvassa näkyvä ystävämme omistaa?

Voit voittaa UPM Bonvestan Muistoja-vieraskirjan!

Oikea vastaus: Tammela Pääjärvi ja kohteen kuvagallerian lumiukolla on seitsemän (7) hammasta.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Mika Sainion. Onnea Mika! 

_____________________________________________________________________


2. LUUKKU

Tämä kohde sijaitseen Suomen suurimman järven rannalla. Puolet tämän kunnan pinta-alasta muodostuu tästä järvestä. Saaren löydät kohteen kunnan nimestä. Kohteelta löydät lisäksi järeää tukkimetsää, hiekkarantaa, 250m2 rakennusoikeutta ja vaikuttavaa järven selkää.

Missä kunnassa tämä ihanteellinen isojen vesien rantatonttikohde sijaitsee ja mikä on kohteen nimi. Mikä marja on kyseessä kalenterimme toisessa luukussa?

Voit voittaa Fiskarsin oksasahan!

Oikea vastaus: Taipalsaari, Saimaa, Pohjahiekka ja kohteen kuvagalleriasta löytyi punainen viinimarja / punaherukka.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Anne Metson. Onnea Anne!

_____________________________________________________________________


1. LUUKKU

Tältä rantakohteelta löydät koskea, suvantoja ja virtaavia paikkoja kilometrikaupalla. Harjukset ja taimenetkin täällä viihtyvät. Kohde sijaitsee Kostonjoen ja Iijoen yhtymäkohdassa. Kaupunginjohtajan synonyymin löydät kohteen nimestä.


Missä kunnassa tämä ihanteellinen koskikalastajan rantatonttikohde sijaitsee ja mikä on kohteen nimi. Mikä lekottelee laiturilla auringonpaisteessa?

Voit voittaa Mini Tuisku vadin!

Oikea vastaus: Taivalkoski, Pormestarinniemi ja päivän kuvasta löytyi perhonen. Oikea vastaus: Taivalkoski, Pormestarinniemi ja päivän kuvasta löytyi perhonen.

Oikein vastanneiden kesken arvoimme voittajaksi Pertti Koskisen. Onnea Pertti!