Etusivu / Hae tontteja

-Kohdehaku
 • - 000 €
 • -

UPM Bonvesta Tontit

OMAA RAUHAA OMALLA RANNALLA


Tutustu esitteeseemme tästä >>

Me suomalaiset olemme rauhaa, itsenäisyyttä ja yksityisyyttä arvostavaa kansaa. Irtiotot arjesta, rentoutuminen ja kiireettömät hetket tutussa ja turvallisessa ympäristössä ovat arvoja, joita olemme vaalineet kautta aikain. Olemme tutkitusti mökkikansaa: maassamme on lähes 500 000 vapaa-ajankiinteistöä, joita käyttää säännöllisesti liki kaksi miljoonaa suomalaista.

Tuhansien järvien maassa on luontevaa, että omaan rauhaan liittyy monelle myös oma ranta. Kauniit maisemat veden läheisyydessä tarjoavat rauhallisen ja rentouttavan ympäristön. Mutta oma rauha ei tarvitse aina olla joutenoloa. Oma ranta ja sen ympäristö luovat myös puitteet monipuolisille harrastuksille. Siksi yhä useampi suomalainen löytää oman rauhan juuri omalta rannalta.

Kun haluat löytää unelmiesi rantatontin, UPM Bonvesta on kumppani, johon voit luottaa tonttikauppasi kaikissa vaiheissa. Tarjoamme kattavan valikoiman vapaa-ajantontteja sekä omakotitalotontteja, niin suurten järvien veneilyreittien varrelta kuin rauhallisten metsäjärvien rannoilta ja saarista. Tonttimme sijaitsevat Suomen kauneimmissa maisemissa, Järvi-Suomesta aina eteläiseen Lappiin asti.

UPM BONVESTA RANTATONTTI ON HYVÄ OSTOS...
 • siellä rentoudut ja virkistyt
 • siellä harrastat ja liikut
 • se tarjoaa yhteistä aikaa ja omaa rauhaa
 • luonto ja vuodenajat ovat lähelläsi.


SUOMEN PARHAAT RANTATONTIT


Tonttimme ovat vahvistetussa ranta-asemakaavassa tai yleiskaavassa olevia rakennuspaikkoja. Tonteillemme voit rakentaa heti tai pikkuhiljaa vuosien varrella, rakennusoikeus tontilla säilyy. Sinun ei tarvitse huolehtia tien suunnittelusta ja rakentamisesta. Valtaosassa UPM Bonvesta rantatonteille on aina tie perille. Valikoimassamme on myös tontteja, joilla sähköliittymäsopimus on jo valmiina. Näin rakentamisen aloittaminen on vaivatonta.

Rantatontin ostajana et jää yksin kaupanteon jälkeenkään. Saat meiltä yksityiskohtaiset ohjeet kuinka toimia kiinteistönmuodostuksen, varainsiirtoveron ja lainhuudon osalta. Lisäksi neuvomme rakennuslupaa koskevissa kysymyksissäsi.

UPM BONVESTA RANTATONTTI ON JÄRKEVÄ OSTOS...

 • tie vie perille
 • saat varmasti rakentaa
 • valikoimassa on tontteja joilla sähköliittymäsopimus valmiina
 • neuvomme sinua myös kauppojen jälkeen.


OMA RANTATONTTI ON TURVALLINEN OSTOS


Tilastot osoittavat, että omat rantatontit ovat olleet erittäin vakaa ja turvallinen sijoitusmuoto: ne ovat vuosien saatossa paitsi säilyttäneet hintansa, myös kasvattaneet arvoaan tasaisesti. Oma rantatontti joustaa tilanteesi mukaan. Mikäli et halua sitoa pääomaasi rakentamiseen tai rakennuksiin juuri nyt, voit rakentaa myöhemmin.

Sijoita hyvinvointiin ja yhdessäoloon. Rantatontti on hyvä hankinta henkilölle, joka arvostaa omaa ja läheistensä hyvinvointia. Kukapa ei nauttisi rauhallisesta maisemasta perheen tai hyvien ystävien kera. Rantatontti on ihanteellinen tukikohta erilaisiin harrastuksiin tai kiireettömään joutenoloon ilman suunnitelmia ja aikatauluja.

UPM BONVESTA RANTATONTTI ON TURVALLINEN JA JOUSTAVA OSTOS...
 • rantatonttien hinnat ovat kasvattaneet arvoaan
 • rakentamisajankohdan voit päättää itse
 • pääomasi on ja pysyy Suomessa
 • oma ranta tuo iloa myös jälkipolville.

RAHOITUSMAHDOLLISUUS UNELMASI TOTEUTTAMISEEN


Nyt tarjolla Nordean rahoitusmahdollisuus unelmasi toteuttamiseen. Lue lisää >>

MÖKKIUNELMA OMALLA RANTATONTILLA


Oletko jo tutustunut Tontti + Mökki -palvelumalliin? UPM Bonvestan ja Salvoksen palvelut voidaan nyt yhdistää. Lue lisää valmiiksi toteutetusta mökkiunelmasta >>