Etusivu / UPM Bonvesta onnittelee Mökkitien voittajaa - Onnea Miia!

-Kohdehaku
  • - 000 €
  • -

UPM Bonvesta onnittelee Mökkitien voittajaa - Onnea Miia!

Kesäarvontamme on suoritettu ja onnetar suosi tällä kertaa Miia Fohlinia, jolle voittona tärähtää 20 000 euron arvoinen lahjakortti UPM Bonvestan rantatonttiin sekä 10 000 euron arvoinen lahjakortti Salvoksen tuotteisiin.

Alla Miian tuoreita tunnelmia voiton johdosta:

Minulla on jo pitemmän aikaa ollut haave omasta pienestä ja rauhallisesta saunamökistä kallioisella tontilla kauniin järven rannassa hyvien harrastusmahdollisuuksien ääressä. Hyviä tontteja on kuitenkin harvassa, ja hintataso voi olla korkea. Mutta joskus haaveetkin voivat toteutua. Satuin osallistumaan viime keväänä ihan ohimennen ja asiaa sen enempää ajattelematta UPM Bonvestan Mökkitie-arvontaan. Sittemmin asia unohtui ja elämä jatkui normaaliin tapaan. Seurasin kesän yli tonttitarjontaa, mutta sopivaa tonttia, johon rahkeemme olisivat riittäneet ei tullut kohdalle. Eräänä perjantaiaamuna puhelimeni soi ja satuin vastaamaan kesken työkiireiden. En ollut uskoa korviani, kun UPM Bonvestalta kerrottiin Mökkitie-arvonnan päävoiton osuneen kohdalleni. Luulin ihan oikeasti joutuneeni jonkin piilokameratyyppisen jekun kohteeksi. Onneksi olin väärässä, ja nyt alkaa tuntua siltä, että joskus haaveetkin voivat toteutua. - Miia

UPM Bonvesta ja Salvos kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita. Mökkitie –sarja jatkuu vielä osoitteessa mökkitie.bonvesta.fi ja muistathan seurata meitä myös Facebookissa!